Agenda | WSO2Con EU 2018

Agenda

WSO2ConEU 2018

Nov13-15 | London

AGENDA

08:30 a.m.
30 min
- 09:00
Registration & Continental Breakfast
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 09:45
Opening Keynote
Integration Agility

Tyler Jewell,
CEO, WSO2

09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
Keynote
Architecture for Agility

Asanka Abeysinghe,
Vice President - Architecture, CTO Office, WSO2

10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
11:00 a.m.
45 min
11:00 - 11:45
Keynote

Massimo Pezzini,
Vice President and Fellow, Gartner Research

11:45 a.m.
45 min
11:45 - 12:30
Keynote
12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
Modernizing
Enterprise Integration
Democratizing
Stream Processing
Open Banking
01:30 p.m.
30 min
13:30 - 14:00
13:30 - 14:00
13:30 - 14:00
Open Banking: Opening the Door to Digital Transformation

Seshika Fernando,
Head of Financial Solutions, WSO2

02:00 p.m.
30 min
14:00 - 14:30
14:00 - 14:30
Streaming SQL in the Real World

Srinath Perera,
Vice President - Research, CTO Office, WSO2

14:00 - 14:30
WSO2 Open Banking, So Good I Bought it Twice

Richard Smith,
Architect, Golden Switch

02:30 p.m.
30 min
14:30 - 15:00
Up-leveling Brownfield Integration

Nandika Jayawardana,
Associate Director/Architect, WSO2

14:30 - 15:00
14:30 - 15:00
03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
Architecture

Identity Beyond Borders

Customer Stories

03:30 p.m.
30 min
15:30 - 16:00
Realizing Implementation of Cell-based Architecture

Afkham Azeez,
Senior Director - Platform Architecture, WSO2

15:30 - 16:00
Kicking Your Enterprise Security Up a Notch with Adaptive Authentication

Sagara Gunathunge,
Director, WSO2

-
A New Service Architecture for Effective Business Services

Simona Balzano,
CTO - Head of IT Strategy & Architecture, Agos

Matteo Bordin,
Principal Architect, Profesia Srl

04:00 p.m.
30 min
-
Building Reactive Applications Using APIs, Events and Streams

Chathura Kulasinghe,
Associate Lead Solutions Engineer, WSO2

-
-
Medical Device Integration: The Future is Here

Marco Mastroianni,
Software Architect, Engineering Ingegneria Informatica S.p.A

04:30 p.m.
30 min
-
Decentralized Data Architecture

Mifan Careem,
Vice President - Solutions Architecture, WSO2

-
Identity APIs is the New Black

Selvaratnam Uthaiyashankar,
Vice President - Engineering, WSO2

-
Systems Integration at the Leading Global Luxury Marketplace

Vasco Rocha,
Head of Engineering - Platform Services, Farfetch

05:30 p.m.
3 hr
17:30 - 20:30
NETWORKING
Room swotch
08:30 a.m.
30 min
08:30 - 09:00
Registration & Continental Breakfast
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 09:45
Keynote

Arie van Bennekum,
Thoughtleader on Agile and Founder of the Agile Manifesto

09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
Keynote
Technology Lansdcape and Roadmap

Paul Fremantle,
CTO and Co-Founder, WSO2

10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
Managing APIs Tutorial 1 Customer Stories
11:00 a.m.
30 min
11:00 - 11:30
WSO2 API Manager: Why, What, How, and What’s Next

Nuwan Dias,
Director, WSO2

11:00 - 00:30
11:00 - 11:30
API-driven Integration with WSO2 at Schneider Electric

Tristan Solanet,
Integration Platform Owner,
Schneider Electric

11:30 a.m.
30 min
11:30 - 12:00
APIs: The Key to Unleash the Power of Your Microservices

Mifan Careem,
Vice President - Solutions Architecture, WSO2

11:00 - 12:30
End-to-end Use Case - Integration, IAM

Sagara Gunathunge,
Director, WSO2

Nandika Jayawardana,
Associate Director/Architect, WSO2

11:30 - 12:00
OpenAPI Specification 3: The Evolution of Swagger

Dennis Kieselhorst,
Team Leader and Chief Architect, CTS EVENTIM

12:00 p.m.
30 min
12:00 - 12:30
12:00 - 12:30
Implementing a Zero Downtime WSO2 API Manager with an API Community to Match

Kees van der Vlis,
Platform Architect Application & Data Integration, Nationale-Nederlanden Group

12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
DevOps Tutorial 1 cont Customer Stories
01:30 p.m.
30 min
13:30 - 14:00
Deploying Applications in K8S and Docker

Lakmal Warusawithana,
Senior Director - Cloud Architecture, WSO2

13:30 - 15:00
End-to-end Use Case - API, SP

Nuwan Dias,
Director, WSO2

Sriskandarajah Suhothayan,
Director, WSO2

13:30 - 14:00
02:00 p.m.
30 min
14:00 - 14:30
Designing the Continous-* Pipeline

Chamith Kumarage,
Architect/ Associate Director, WSO2

14:00 - 14:30
How to Create User Comfort with SSO

Daniel Fernandez,
Head of IT, Swiss Alpine-Club SAC

02:30 p.m.
30 min
14:30 - 15:00
14:30 - 15:00
03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
Digital Native
Strategies
Tutorial 2 Customer Stories
03:30 p.m.
30 min
15:30 - 16:00
Unravelling Todays Disruptive Tech Landscape

Srinath Perera,
Vice President - Research, CTO Office, WSO2

13:30 - 15:00
DevOps, WUM, CI/CD

Chamith Kumarage,
Architect/ Associate Director, WSO2

Lakmal Warusawithana,
Senior Director - Cloud Architecture, WSO2

15:30 - 16:00
Simplifying Digital Transformation with an "API Aware" Mindset

Sudaraka Jayashanka,
CTO and Chief Architect, Mitra Innovation

Mark Carter,
Enterprise Integration Architect, Travis Perkins

04:00 p.m.
30 min
16:00 - 16:30
16:00 - 16:30
04:30 p.m.
30 min
16:30 - 17:00
Architecting for Container-native Environments

Stefano Negri,
Director - Solutions Architecture, WSO2

16:30 - 17:00
Blockchain in the Business API Ecosystem: API Consumption Pricing Using Smart Contracts

Sergio Gonzalez Miranda,
T R&D and Innovation / Blockchain Line of Business Manager, atSistemas

05:30 p.m.
5 hr
17:30 - 22:30
CONFERENCE PARTY
Room swotch
08:30 a.m.
30 min
08:30 - 09:00
Registration & Continental Breakfast
Partner Ballerina Day
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 10:30
Partner Program

Tyler Jewell,
CEO, WSO2

09:00 - 09:45
09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
Ballerina Philosophy

Sanjiva Weerawarana, Ph.D,
Founder, Chairman, WSO2

10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
11:00 a.m.
45 min
11:00 - 11:45
Sales Enablement

Darin Bartik,
Chief Marketing Officer, WSO2

11:00 - 11:45
Writing Microservices

Sameera Jayasoma,
Director - Platform Architecture, WSO2

11:45 a.m.
45 min
11:00 - 12:30
Partner Roundtable: Partner Advisory Board
11:45 - 12:30
Microservice Integration

Kasun Indrasiri,
Director - Integration Architecture, WSO2

12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
01:30 p.m.
45 min
13:30 - 14:15
Service Resiliency in Microservices

Afkham Azeez,
Senior Director - Platform Architecture, WSO2

02:15 p.m.
45 min
14:15 - 15:00
Data Integration

Anupama Pathirage,
Technical Lead, WSO2

03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
03:30 p.m.
45 min
15:30 - 16:15
04:15 p.m.
45 min
16:15 - 17:00
Ballerina Ecosystem

Anjana Fernando,
Director, WSO2

05:00 p.m.
15 min
17:00 - 17:15
END OF CONFERENCE
Room swotch